ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ IKONIO FUTSAL

Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 21:03

Η ομάδα μας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον βασικο κορμό του ροστερ της. Παρά τις προτάσεις που υπήρχαν, ύστερα από καλές εμφανίσεις κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, οι παίκτες μας αποφάσισαν να συνεχίζουν στο Νέο Ικόνιο. Καθοριστικότατο ρόλο έπαιξαν το άρτια οικογενειακό κλίμα και οι φιλικές τους σχέσεις. Συνεπώς, μαζί μας συνεχίζουν οι:

ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (11): Ήρθε τον περασμένο Γενάρη, αλλά έδεσε αμέσως με το υπάρχον ροστερ ενώ πέτυχε 11 γκολ σε μόλις 7 παιχνίδια. Η τεράστια εμπειρία του σε υψηλό επίπεδο τα λέει όλα.

ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ (7): Επέστρεψε την περσινή σεζόν από το Μινώταυρο και αμέσως ανέλαβε το ρόλο του ηγέτη της άμυνας ενώ ταυτόχρονα μοίρασε και αρκετές ασσιστ. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα είναι και φέτος κομβικός σε άμυνα και δημιουργία.

ΜΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (1): Ο τερματοφυλακας της ομάδας μας μετά από μια γεμάτη σεζόν θα συνεχίσει να υπερασπιζεται την εστία του Νέου Ικονίου, ελπίζοντας σε μια ακόμη γεμάτη σεζόν ατομικά και ομαδικά.

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (5): Ήρθε πέρσι από την ΑΕ Περάματος και το κλασικό ποδόσφαιρο, αλλά αγάπησε άμεσα το άθλημα και τους συμπαίκτες του. Έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομαδα και ειναι πολύ σημαντικό να συνεχίζει μαζί μας. Η ψυχή της παρέας δηλώνει παρόν με υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζον.

ΓΚΕΓΚΑΪ ΧΡΗΣΤΟΣ (8): Κομβική η συμβολή του τα τελευταία δύο χρόνια, καλύπτοντας ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι και κάνοντας την αθόρυβη δουλειά. Έχει μάθει να μιλάει στο γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι που μένει μαζί μας.

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (10): Ο “Κόντο” θα είναι εδώ και του χρόνου να συνεχίσει από κει που σταμάτησε πέρσι, έχοντας 14 γκολ στο ενεργητικό του. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας τον πήχη πολύ ψηλά, ανυπομονούμε για τις όμορφες προσωπικές του ενέργειες.