Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ – Ασφάλιση παιδιών

Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 08:22

Η Ακαδημία μας για ακόμη μια χρονιά είναι μέσα στις 125 καλύτερες “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ της Ελλάδας και στο πρόγραμμα “Σήμερα καλύτεροι Αθλητές, Αύριο καλύτεροι άνθρωποι“, για την αγωνιστική περίοδο (Σεπτέμβριος 20121 – Ιούνιος 2022).

Δεδομένου ότι η πανδημία είναι ακόμα μέρος της ζωής μας, εξακολουθούν και ισχύουν περιορισμοί στο σχεδιασμό του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ σε ότι αφορά ένα μεγάλο του πυλώνα, την διεξαγωγή events.

Κατά συνέπεια μέχρι τα τέλη του 2021 δεν θα διεξαχθούν events ή επισκέψεις της επιστημονικής ομάδας του ΟΠΑΠ στις εγκαταστάσεις μας και θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων εντός του 2022.

Οι αθλητές εως και 2006  θα είναι δικαιούχοι των παρακάτω προνομίων του προγράμματος:

  • ΔΩΡΕΑΝ Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
  • Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7 έως 15 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις όσο και για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους
  • ΔΩΡΕΑΝ προπονητικό υλικό υψηλής ποιότητας
  • Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
  • ΔΩΡΕΑΝ Ιατρική Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων και ανάληψη των εξόδων περίθαλψης 100% σε περίπτωση τραυματισμών τους

Ασφαλιστική κάλυψη

Ισχύει κανονικά και επεκτείνεται σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας έως και 15 ετών (γεννημένα έως και το 2006).

Για να είναι σε ισχύ η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών θα πρέπει οι γονείς να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο το “Ενημέρωσης και Γονικής Συγκατάθεσης” (Το έντυπο θα υπάρχει στα γήπεδα Planet και FairPlay).

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει τον νεανικό αθλητισμό ολοκληρωμένα και πολύπλευρα, με στόχο να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και να εμπνεύσει τους νέους με τα αθλητικά ιδεώδη.

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του μότο του ΟΠΑΠ 

«ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»