Γεμάτο το ποτήρι !!!

Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 14:25

Κατά τη λαϊκή ρήση “αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο” ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, η φετινή χρόνια της ομάδας μας ΙΚΟΝΙΟ FC είναι αντικειμενικά “πλήρως γεμάτη και επιτυχημένη”.
Παρ’ ότι στο κλασικό ποδόσφαιρο η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ούτε στο αντρικό ούτε στις υποδομές, τα τμήματά μας έδειξαν πολύ μεγάλη οργάνωση και τα μηνύματα για το μέλλον δείχνουν ότι τα θεμέλια είναι γερά για να χτίσουμε το μέλλον με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές.

Οι μεγάλες επιτυχίες όμως ήρθαν από τα αγωνιστικά τμήματα του Σάλας όπου πρωτάθλημα και κύπελλο ολοκληρώθηκαν κανονικά, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της ΠΕΠΣΣ αλλά και όλων των ομάδων, των γονέων, παικτών και προπονητών. Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, σεβόμενοι κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες, η διαδικασία κύλησε με ασφάλεια και με γνώμονα την υγεία όλων.

Ξεκινώντας τον απολογισμό από τους “πρωτάρηδες” της Ακαδημίας μας, η Κ10 (γενν. 2011) στην παρθενική της εμφάνιση διακρίθηκε για το πάθος και τον ενθουσιασμό σε όλους τους αγώνες με αποκορύφωμα την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου της κατηγορίας.

Η Κ11 (γενν. 2010) έφτασε στο Final Four του πρωταθλήματος και ηττήθηκε στην παράταση του μικρού τελικού, εισπράττοντας κολακευτικά σχόλια από όλους.Η Κ12 (γενν. 2009) έφτασε στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας παιχνίδια γεμάτα ένταση και αφήνοντας σημάδια ότι το μέλλον μας ανήκει.

Η Κ13 (γενν. 2008) έφθασε και στα δύο Final 4 πρωταθλήματος κυπέλλου, κατακτώντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και έδειξε μεγάλη προσπάθεια και σταθερότητα, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

H K14 (2007) προκρίθηκε στο Final Four κυπέλλου αποκλείοντας την ΑΕΚ και ήταν το τμήμα με τη μεγαλύτερη εξέλιξη αγωνιστικά. Οι τελευταίοι αγώνες απέδειξαν ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ατομικά και ομαδικά !!!

Η Κ15 (2006) έφτασαν και στους δύο τελικούς, πρωταθλήματος και κυπέλλου, κατέκτησαν τελικά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και πέτυχαν την πολυπόθητη μοριοδότηση των αθλητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ παράλληλα κέρδισαν και τον τίτλο στο κύπελλο, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Η Κ16 (2005) έφτασαν μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και παρότι ήταν ολιγομελές τμήμα, μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλα ονόματα του χώρου!!!

Η Κ18 (2003-2004) ήταν το τμήμα με παίκτες μικρότερων ηλικιών και έδειξαν ότι την επόμενη σεζόν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις στόχους και διακρίσεις.

Η μεγάλη επιτυχία όμως ήρθε από το γεγονός ότι για πρώτη φορά αγωνιστήκαμε σε επίσημο τουρνουά της ΕΠΟ με το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας!! Τα κορίτσια μας, που συμμετείχαν στο δεύτερο Women’s FUTSAL Cup απέδειξαν ότι με πολλή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Κλείνοντας με το ανδρικό τμήμα, το οποίο αποτελεί τη βιτρίνα του IKONIO FC, καταφέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας στον μικρό τελικό τον Παναθηναϊκό και να είμαστε η μοναδική ομάδα που έφτασε και στο Final Four Κυπέλλου, αποκλείοντας στα προημιτελικό του πρωταθλητή Δούκα!!

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας, στους πρωτεργάτες προπονητές Κώστα Καρασάββα, Αναστάση Κορακάκη, Θανάση Ζάχο, στην ΠΕΠΣΣ για την αρίστη διοργάνωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων, στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και σε όλους που απέδειξαν άλλη μία φορά ότι είναι κοντά στις προσπάθειές μας.
Καλό καλοκαίρι
Καλή ξεκούραση και…
συνεχίζουμε δυναμικά με όραμα και αρχές