Η χαρά της αιμοδοσίας είναι χαρά διπλή!! Η επιτυχία της αιμοδοσίας είναι επιτυχία διπλή!!

Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 09:49

Για όλους εμάς που είμαστε ενεργά μέλη στο ΙΚΟΝΙΟ FC, η αιμοδοσία δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο ή περίεργο ή περιστασιακό… Δύο φορές το χρόνο συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη εκδήλωση του Συλλόγου μας και θέλουμε να αποδεικνύουμε ότι και ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι για μας τρόπος ζωής !!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το να δίνεις αίμα είναι καλό, πρώτα από όλα για εμάς τους ίδιους, επειδή δίνουμε την ευκαιρία στον οργανισμό να ανανεωθεί με την παραγωγή καινούργιων κυττάρων.

Είναι καλό όμως και γιατί μπορούμε να βοηθάμε φίλους, συγγενείς, ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μόνο και μόνο αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.> Η επιτυχία είναι μεγάλη γιατί στην 21η συνεχή και αδιάλειπτη αιμοδοσία της ομάδας μας, έχουμε σταθεροποίησει ένα μεγάλο αριθμό συνειδητοποιημένων μελών !!

Η επιτυχία είναι μεγάλη γιατί έχουμε καταφέρει κάθε φορά να είναι και λίγο καλύτερη, πιο εύκολη, πιο οργανωμένη μέχρι την επόμενη!

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό από το τμήμα αιμοδοσίας του Αττικού νοσοκομείου και όλους εσάς που συμμετέχετε ενεργά στις προσπάθειές μας.