ΠΕΠΣΣ: Η All Star 5άδα και οι νικητές των Best Of The Best Futsal Awards

Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 19:51

Ο κορονοϊός επηρέασε όλο τον αθλητισμό, συνεπώς και το ποδόσφαιρο σάλας από τον Μάρτιο του 2020, όταν και μπήκε στη ζωή μας. Έτσι, λοιπόν, για λόγους μέτρων προστασίας και ασφαλείας είχε ματαιωθεί και το All Star Game του 2020 που πραγματοποιείται τα Χριστούγεννα και στο οποίο θα βραβεύονταν οι διακριθέντες της σεζόν 2019-20.

Παρ’ όλα αυτά, τα Best Of The Best Futsal Awards θα απονεμηθούν στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών και η Ένωση αποφάσισε να γνωστοποιήσει τους νικητές των έξι κατηγοριών, καθώς και την All Star 5άδα.

Ο MVP ήταν ο Αντώνης Μάνος, καλύτερος προπονητής ο Γιάννης Ζιάβας, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ο Γιώργος Καράμπελας, ο πιο βελτιωμένος ο Χρήστος Γκεγκάι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Δημήτρης Ζέρβας και καλύτερος διαιτητής ο Αντώνης Αδαμόπουλος. Η All Star 5άδα αποτελείται από τους Ζέρβα, Μάνο, Σταυρακόπουλο, Ντάτη και Ντάρλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ:

“Η πανδημία του COVID-19 έπληξε το ποδόσφαιρο σάλας όπως και όλον τον ελληνικό αθλητισμό από τον Μάρτιο του 2020. Συνέπεια τούτου ήταν και η ματαίωση του All Star Game του 2020, του μεγάλου γεγονότος του Futsal, που είθισται να πραγματοποιείται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και στο οποίο θα βραβεύονταν οι διακριθέντες της σεζόν 2019-20.

Ωστόσο, οι αθλητές, προπονητές και διαιτητές της περιόδου 2019-2020 που διακρίθηκαν, δεν θα ήταν δυνατόν να μείνουν… παραπονεμένοι και τα Best Of The Best Futsal Awards θα απονεμηθούν στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών. Η ΠΕΠΣΣ ανακοινώνει τους νικητές των έξι κατηγοριών, καθώς και την All Star 5άδα:

Ø ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ (MVP): ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ

Ø ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΒΡΑΒΕΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»): ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΑΒΑΣ

Ø ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ (ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ»): ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Ø ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΕΓΚΑΪ

Ø ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ

Ø ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ø ALL STAR 5ΑΔΑ (ΒΡΑΒΕΙΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ»):

· ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ

· ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ

· ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

· ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΑΤΗΣ

· ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ”

Αρχική