Δήλωση Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Εθελοντισμού & Αθλητισμού Δήμου Περάματος, Θεόδωρου Β. Τερζή, για την 3η θέση του ΑΟ Νέου Ικονίου.

Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2021 19:27

Με μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και με την 3η θέση στις αποσκευές της έρχεται από το Λουτράκι η υπερομάδα μας, ο ΑΟ Νέου Ικονίου!!!

Για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους η ομαδάρα μας νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 και κατάλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας!!!!

Οι αθλητές του ΑΟ Νέου Ικονίου απέδειξαν στην πράξη, ότι με τη θέληση, την επιμονή και τη σκληρή δουλειά επιτυγχάνονται οι υψηλοί στόχοι.

Θελουμε το Πέραμα να πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό και τον πολιτισμό! Η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε όλοι οι σύλλογοι μας και οι αθλητές μας να φτάσουν ψηλά και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιαστούν οι επιτυχίες μας!!!!

Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές, ώστε οι νέοι αθλητές της πόλης μας να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν τους στόχους τους.