Ανακοίνωση για την 3η θέση πρωταθλήματος FUTSAL

Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 21:26

3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Α Εθνικής φούτσαλ!

Η φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας Futsal του συλλόγου μας ΙKONIO FC δεν είναι κάτι τυχαίο αλλά αποτέλεσμα μιας αδιάλειπτης και επίμονης προσπάθειας τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα μας πορεύεται με μία συγκεκριμένη φιλοσοφία λειτουργίας και αγωνιστικότητας, καλλιεργώντας το άθλημα από τις μικρότερες κατηγορίες υποδομών μέχρι και το αντρίκο.

Με όπλο την υπομονή, τη συνοχή και την ομοψυχία το φετινό Αντρίκο αποτελεί τη συνέχεια εφηβικών και παιδικών τμημάτων που έκαναν το FUTSAL (και γενικότερα το ποδόσφαιρο) τρόπο ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Η φετινή επιτυχία ξεκινάει και βασίζεται στις προσπάθειες των ίδιων των παιδιών-παικτών των προπονητών που στήριξαν με κόπο και μεράκι αυτές τις προσπάθειες, αλλά και της διοίκησης και των γονέων της ακαδημίας που βάζουν τα θεμέλια και το πλαίσιο της γενικότερης λειτουργίας.

Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, χωρίς προσκήνια και παρασκήνια, στόχος μας είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός σε αυτό που αγαπάμε.

Δεν είναι πορεία κομήτη που εμφανίστηκε από το πουθενά και έχει γρήγορη ημερομηνία λήξης και όπως ανέφερε ο κόουτς Κώστας Καρασάββας: “Στα όνειρά δεν μπαίνει ταβάνι”