Δεύτερη νίκη για το Νέο Ικόνιο, χωρίς βαθμό ο Ερμής.

Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 10:25

Τυπικά γηπεδούχος ο Ερμής Ζωγράφου, ουσιαστικά το Νέο Ικόνιο στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Πέραμα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League και το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα των Καρασάββα-Ζάχου με 6-3. Θυμίζουμε πως το ματς είχε αναβληθεί λόγω κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα του Θανάση Τσακανίκα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον Ερμή, ο οποίος προηγήθηκε με τον Καρανταλή, αλλά ο Κουρκούτης ισοφάρισε 1-1 για το Ικόνιο, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Ζωγράφου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, το Ικόνιο κρατούσε αρκετά καλά πίσω, αλλά στο β’ μέρος η εικόνα άλλαξε.

Πάντως, ο Ερμής προηγήθηκε εκ νέου με τον Οικονομίδη, με τον Γκεγκάι να ισοφαρίζει ξανά για το νεανικό συγκρότημα του Περάματος, που πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τον Κουρκούτη και τον Χονδρουδάκη και απέκτησε ένα μικρό μαξιλαράκι. Δεύτερο γκολ για τον Καρανταλή που έβαλε και πάλι την ομάδα του στη διεκδίκηση του ματς, αλλά μέχρι εκεί…

Ο Κοντογιώργης και ο Κουρκούτης που έκανε χατ τρικ “υπέγραψαν” τα δυο τελευταία γκολ για το Νέο Ικόνιο, το οποίο πήρε την δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ερμής παραμένει άποντος, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.