Νέα ενημέρωση της ΠΕΠΣΣ προς τα σωματεία που διαθέτουν έδρα σε κλειστά γυμναστήρια ύστερα από διευκρινίσεις από τη ΓΓΑ

Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 15:08

Αρ.πρωτ.: 8222
Ημερομηνία: 21/09/2020

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία που διαθέτουν έδρα σε κλειστά γυμναστήρια (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
    • Επιτροπή Διαιτησίας
    • Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου

Κύριε Πρόεδρε,

    Με την παρούσα και σε συνδυασμό με την από 17/09/2020 ανακοίνωση της ΓΓΑ και ύστερα από διευκρινίσεις που έλαβε η ΠΕΠΣΣ από τη ΓΓΑ, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω, που θα ισχύσουν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, σε σχέση με τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων στα κλειστά γυμναστήρια.
Α. Οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια θα διεξάγονται με ανώτατο αριθμό εννέα (9) ατόμων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι προπονητές.
Β. Όσον αφορά τους αγώνες θα διεξάγονται με την παρουσία ΜΟΝΟ όσων έχουν το δικαίωμα να αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε προσώπου στις κερκίδες, πλην του συνεργείου τηλεοπτικής κάλυψης του ματς. Ακόμη και ο παρατηρητής διαιτησίας θα πρέπει να βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου, υποχρεωτικά με μάσκα, πλησίον της Γραμματείας. Υπενθυμίζουμε ότι το Φύλλο Αγώνα αναγράφονται:
    • Ποδοσφαιριστές (14 από κάθε σωματείο. Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα)
    • Αξιωματούχοι ομάδων (το ανώτερο 5 άτομα για κάθε σωματείο όπως δηλώνονται στο Φ.Α., όλοι υποχρεωτικά με μάσκα και μόνο ο προπονητής προαιρετικά).
    • Τρεις διαιτητές & ένα άτομο γραμματεία (η γραμματεία υποχρεωτικά με μάσκα). Στο τραπέζι της γραμματείας πρέπει να υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα και χαρτί.
    • Παρατηρητής διαιτησίας, πλησίον της γραμματείας, υποχρεωτικά με μάσκα.
    • Ιατρός αγώνα (Ένα άτομο, υποχρεωτικά με μάσκα)


ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ