Παιδικά πάρτι

Παιδικά πάρτι

στα γήπεδα του

PLANET M.S.C.

Τα γενέθλια είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους, πολύ περισσότερο για τα παιδιά.
To Planet M.S.C., αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα, οργανώνει το παιδικό πάρτι και το κάνει μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Στο Planet Mini Soccer Club, τα παιδικά πάρτι των μικρών μας φίλων (από 5 ετών και άνω) βρίσκουν τον πλεόν κατάλληλο και ενδεδειγμένο χώρο για τη διεξαγωγή τους.

Με 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 στη διάθεσή σας, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, παιχνίδια τύπου Survivor, να έχουν απασχόληση από ανιματέρ, χορευτική απασχόληση που συνδυάζει άθληση με ψυχαγωγία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους δραστηριότητας.


Μια πρόταση για εσάς είναι η συνεργασία μας με το κατάστημα “Focacciaστο Κερατσίνι. Μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες εκλεκτές παρασκευές, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Παπανικολή 34, Κερατσίνι 

Τα γήπεδα διατείθενται (για 4 ώρες) τα απογεύματα Σαββάτου απο τις 18:00 – 23:00 και τις Κυριακές απο τις 11:00 – 15:00 και 18:00 – 23:00 . Για τον καλύτερο προγραμματισμό, κάντε την κράτηση το δυνατόν νωρίτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες (διεύθυνση και τηλέφωνα) στην ενότητα : Επικοινωνία / Χάρτες γηπέδων Ikonio FC (Γήπεδο Planet)

  • Με το αίσθημα ευθύνης, που πρέπει να μας χαρακτηρίζει, συνεχίζουμε να τηρούμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας με σκοπό τη προστασία όλων μας.
  • Τηρούμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ αρχείο εσόδου στις εγκαταστάσεις (το οποίο συμπληρώνεται απο τους γονείς) σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος, εναρμοσμένο με τον κανονισμό της ΓΓΑ, τον Γενικό κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), για λόγους Προστασίας της Δημόσιας Υγείας στην περίπτωση κρούσματος Covid-19
  • Σε περίπτωση που θα υπάρξει τροποποίηση των μέτρων θα ενημερωθείτε άμεσα.